Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 

 

a0111.gif

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ŠVP

(Bylokovi, 11. 5. 2013 14:14)

Děkujeme za všechny skvělé zprávy, které od vás průběžně dostáváme a přejeme příjemný i závěr pobytu.

ŠVP

(Zajíčci, 11. 5. 2013 9:37)

Milí rodičové,přijedeme zítra mezi 11:30-12:00. V této chvilce odcházíme hledat krakonošův poklad. Odpoledne již průběžně balíme, proto je toto poslední zprávička do komentářů.
Těšíme se zítra Vaši zajíčci

ŠVP

(Zajíčci, 10. 5. 2013 22:10)

Dopolední počasí nás vylákalo do lesa.Zopakovali jsme si lesní zvířata, poznávali rostliny a stromy.Následovala stavba "lesních domečků" a hod šiškou do stromu.Vyhrál se všemi pokusy Georg a Matěj. Oběd byl opět skvělý-Knedlo-vepřo-zelo.Odpoledne již začalo pršet,to nám ale nevadilo,jelikož jsme měli dvojitou oslavu narozenin.(Adélka a Frantík).Adélka dostala od dětí a paní učitelek dárečky a jahodový dort se šlehačkou.Frantík dostal také pár drobností a velký medovník.Proběhl slavnostní přípitek a společné foto. Soutěžili jsme,tancovali a každý si pomaloval vesele balónek,s kterým byla ta největší švanda.Děkujeme za zaslání pohledů ,,opozdilcům".Nikdo nesmutní (u Vítečka jsme dnešní krátký splín zahnaly pomazlením a bonbókem)

Re: ŠVP

(Křovákovi, 10. 5. 2013 22:37)

Zdravíme Zajíčky
Těší nás číst, jak se máte krásně a jaký hezký program pro děti připravujete. Děti musí být nadšené. Moc vám za to děkujeme! Dovedeme si představit jak to pro vás musí být náročné.

ŠVP

(Růžena Bečková, 10. 5. 2013 10:23)

Zdravíme Vás všechny ze školky a docela Vám závidíme, jak si užíváte.
Nás je tu malounko, děti si udělaly ŠVP s rodiči.
Tak si užijte pár posledních dní, ať Vám neproprší a už se na Vás moc těšíme. Jistě budete mít co vyprávět.
Ahojky

Parada

(Ojibe, 9. 5. 2013 22:41)

Koukam,ze si krasne uzivate. At vam pocasi vydrzi :)

ŠVP

(Zajíčci, 9. 5. 2013 21:17)

Dnes jsme byli na výletě ve Vrchlabí(5km) v Krkonošském muzeu. Vyslechli jsme si prima výklad a viděli spoustu zajímavých věcí.Jelikož bylo velké teplo,děti dostaly zmrzlinku.Zpět jsme se svezli autobusem. Poté děti kreslily do deníčku,smysly bramborový guláš s chlebíkem.Po spršce dnes hajali velmi rychle(20:30).Děkujeme paní Křovákové za balík.Matýsek byl nadšený a nejenom on.Tyčinky jsme podělily.Ještě jednou díky.

ŠVP

(Zajíčci, 8. 5. 2013 22:14)

Dnešní noc proběhla také bez problémů, pouze Anetka přišla k ránu zahřívat p. učitelku. Dopolene jsme si hráli na hřišti u chalupy. Kristýnka s Eliškou byly nadšené z houpaček.Ze začátku si všichni kluci společně zahráli fotbal.Později si Domča,Matěj,Georg a Giaky udělali ze švihadel an klouzačce "horolezeckou stěnu a snažili se co nejrychleji zachránit před utopením.Lucinka se Sandrou a Adélkou si hrály na akrobatky s obručemi.Mareček s Apčou,Lukáškem,Pavlíkem a Víťou hledali poklad-odkrývali konstrukci domečku a průlezek.Davča,Giaky a Frantík ukořistili houpačku,těžké bylo tedy střídání.Museli jsme tedy stopovat čas.Víťa obsadil vyhlídkový domeček a Matěj mu začal plnit veškeré kýblíčky pískem.Ty si hlídali a jen tak někomu nedali.(střežili společný poklad před dinosaurem Natálkou).Davídek neustále ve volných chvilkách studuje cyklomapu Krkonoš. Jídlo do dětí padá rychleji než ve školce.L obědu buchtičky se šodó,k večeři mleté maso v mrkvi s bramborem.tento den byly talíře u všech dětí prázdné.Chválíme velké jedlíky-Georg,Lucka, Giaky,Franta-ty jedí vše a ještě si i několikrát přidají.Odpoledne jsme našli dopis od Krakonoše.Schoval nám na louce papírové houbičky,v kterých byly ukryté bonbónky.Ty jsme měli za úkol vybarvit.Přivezeme "jedovky" ukázat domů. Zítra odesíláme rodičům nakreslené pohledy,čekáme tedy,kdo ještě svým děťátkům nedal nebo neposlal žádný pohled,aby nejlépe zítra se zastavil na poště. Děkujeme

Re: ŠVP

(Křovákovi, 8. 5. 2013 22:30)

To zní super, příště jedu taky:O)))

Re: ŠVP

(Janouškovi, 9. 5. 2013 16:49)

Moc děkujeme za krásné zprávy. Ať Vám počasí vydrží. Mějte se tam všichni moc krásně. Učitelkám posíláme hodně sil a dětem dobrou náladu :-)

Re: ŠVP

(Michaela Dunglová, 9. 5. 2013 21:04)

Pěkně zdravím a děkuji za celou rodinu za uklidňující zprávy. Přeji hezké počasí a ať si všichni odvezou jen krásné vzpomínky. Prosím vás zároveň, abyste nezapomněly zítra na Frantíka a oslavte společně u dortíku jeho šesté narozeniny i za celou rodinu. Přečtěte mu naše přáníčka ,vyřiďte srdečný pozdrav a že ho čeká oslava s dárečky hned v neděli. Mnohokrát děkuji a mějte se moc hezky.

ŠvP

(Poduškovi , 8. 5. 2013 7:44)

Moc děkujeme za průběžné info a přejeme počasí bez mráčků a stále dobrou náladu bez slziček :-)

ŠVP

(Zajíčci, 7. 5. 2013 18:31)

Dnes nám počasí přálo, svítilo sluníčko, pršelo jen chvilku (spíše májový deštíček na krásu).Dnes jsme s Krakonošem poznávali přírodu,řádili jsme na hřišti, soutěžili. Noc proběhla v pořádku, nikdo neplakal, nikdo neměl žádnou nehodu.
Spíme s kamarády na pokojích takto:
Anetka s Natálkou
Lukášek s Pavlíkem
Elinka s Kristýnkou
Lucinka se Sandřičkou a Adélkou
Davídek s Giacim
Frantík s Georgíkem
Domča s Matýskem
Víťa s Pepčou a Marečkem

Re: ŠVP

(Swanovi, 7. 5. 2013 19:22)

Moc děkujeme za úžasné zpravodajství a přejeme, aby počasí stále vycházelo, děti nezlobily a neplakaly. :)

Re: ŠVP

(Křovákovi, 7. 5. 2013 23:14)

Jsme moc rádi, že vše vychází tak jak má a dobře se bavíte. Díky za informace a přejeme ať vám to jde krásně i dále.

ŠVp

(Zajíčci, 6. 5. 2013 21:23)

Jsme všichni v naprostém pořádku. Paní správcová je moc prima, ubytovala nás totiž v novém Kozlu, kde máme vše krásné. Přecházíme tedy kousíček do staré budovy na jídlo. Dnes jsme po svačině prošli okolí (2Km),ze šišek a přírodnin jsme se snažili "malovat" pro Krakonoše krásné obrázky. Už máme první obrázek v deníčku. Džte nám palce, ať neprší. Zajíčci

Re: ŠVp

(Jana Křováková, 6. 5. 2013 22:44)

Moc děkujeme za zprávu! Jsme rádi, že se vám tam líbí a že je vše v pořádku.
Mějte se krásně, sluníčko ať vám svítí, děti ať jsou veselé a vám sílu. Těšíme se na další zprávy. Stýská se nám už teď. J*

Re: ŠVp

(Všichni z Večerníčku, 7. 5. 2013 17:41)

Hodně pohody, legrace a her v přírodě na sluníčku Vám všem přejí Myšky, Krtci, Ježci i zbytky Zajíčků.
Terezce a Markétce pevné nervy a samé hodné a zdravé děti. Myslíme na Vás :-)))

Karneval - masek rej

(Bursík, 26. 2. 2013 18:27)

Dobrý den,
jsme standardně velmi spokojeni s výukou a kultůrními akcemi v MŠ VEČERNÍČEK a jsme nadšeni z poslední akce.
Karnevalový rej je opravdu velmi pěkný nápad, jak dětem udělat radost. Děkujeme a moc se těšíme na fotečky.

Vše nej v roce 2013

(Radan Klos, 3. 1. 2013 20:27)

Chci popřát školce a hlavně třídě Myšek s jejími perfektními učitelkami příjemný nový rok, ať si jej všichni užijete. Stále mám v živé paměti Vánoční besídku, ze které jsem byl nadšený samozřejmě jako táta, ale taky jsem si uvědomil, jaký pokrok paní učitelky Maruška a Renata s dětmi za tu dobu udělaly. Mají můj obdiv. Přeji vám, aby se rok 2013 také tak vydařil !


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »